Kerti tó

Ajándék ötletek a kert szerelmeseinek

karácsonyi ajándék kerti tó

Eljött az az időszak az évben, amikor mindenki azon kezdi el törni a fejét, hogy mivel lephetné meg a szeretteit karácsony alkalmából. Ha sikerül túljutnunk a zokni, tusfürdő és bögre szerelem hármasán, akkor ideje valami személyesebb vizekre evezni! 🙂 Ilyenkor nincs is jobb kiinduló pont, mint a szeretteink hobbija és szabadidős tevékenysége háza táján körbenézni. Ebben az összefoglalónkban ajándék ötleteket találsz a kert szerelmeseinek.

Világítás a kertben

Mivel lepjük meg szeretteinket, ha mindenük a kert? Ki ne képzelte már el, hogy egy fárasztó nap után hazatér és egy forró teával a kezében beburkolózik egy meleg takaróba és gyönyörködik a meleg fényárban úszó kertjében?
Ha úgy gondolod, hogy ez az álomkép az ajándékozott legnagyobb vágya, akkor itt van pár ötlet, aminek biztosan örülni fog!

téli fények a kertben

Világítás a kerti tóban

Ha picit speciálisabb vizekre evezünk, akkor nézzük meg közelebbről az ajándékozott kertjét. Ismerkedjünk meg vele, kérdezzünk. Ez egy veteményes? Díszkert? Esetleg madárbarát kert? Legyen bármelyik kategória, ha dísztó is ékesíti, akkor egy szuper tavi világítással biztosan nem tudunk mellélőni!

kerti tó világítás

Dekoráció a kertben és a tóparton

1-1 jól megválasztott dekoráció nagyon sokat dob a kertünk megjelenésén (azért ne feledjük a kevesebb néha több elvét itt sem!) Minden kert más valahol a letisztult formák mutatnak jól, de van ahol a színesebb, bohó dekoráció a befutó. Egy biztos az alábbi dekorációk voltak 2021 legsikeresebbjei nálunk!

buddha kerti tó

Nincs még kerti tó? Adj azt karácsonyra!

A kertben a víz csobogása az egyik legjobb arra, hogy kikapcsolj egy fárasztó nap után. Nincs még kerti tó vagy csobogó az ajándékozottad kertjében, de régóta vágyik rá? Most pár szettet mutatunk, amik akár kisgyerek közreműködésével is könnyűszerrel beüzemelhetőek!

kerti tó

Esetleg akvarizál az ajándékozott? Akkor olvasd el gyorsan neki szóló tippjeinket ITT.

Ha nem sikerült választanod, akkor látogass el személyesen boltunkba és készségesen állunk segítségedre! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük