Akvarisztika

JBL – a rákok és garnélák szakszerű tartásáért

garnélák az akváriumban

NovoCrabsNanoCrabs: Süllyedő eleség, mely kemény darabkákból áll, így csak az ollós rákok tudják elfogyasztani. Sokféle növényi és állati nyersanyagai révén tartalmaz mindent, amire az egészséges élethez, a kiegyensúlyozott növekedéshez szükség van, így rákjaink vedlései is problémamentesek lesznek! A speciális összetételnek köszönhetően nem szennyezi a vizet annak ellenére, hogy a rákok lassan táplálkoznak.

NovoPrawnNanoPrawn: A kis garnélák igényeinek megfelelő méretű és állagú süllyedő eleség. Puha darabkáit a garnélák könnyen fogyasztják, Főeleség, tehát minden benne van, amire a garnéláknak hosszú távon szükségük van.

NanoCrusta: Az akvárium vizéhez adagolható sokoldalú oldat: természetes úton tisztítja a vizet, megköti a káros anyagokat, ugyanakkor segíti az ízeltlábúak vedlését.

NanoCatappa: Természetes mandulafa-levél (Terminalia catappa). Több szempontból is hasznos vízelőkészítő szer: Elősegíti a rákfélék vedlését, díszít, ugyanakkor kiegészíti a garnélák étrendjét. A Betta-félék sikeres tartását és tenyésztését is elősegíti.

ProScape Shrimpsoil: A JBL speciális talaja nem csak talaj, de sokkal több annál: Enyhén savas pH-értéket és alacsony KH-t biztosít az akváriumban, éppen olyat, ami a garnélák természetes környezetének felel meg. A szemcseméret optimális vízmozgást és oxigénellátást teremt a talajban, ami kedvez a lebontó baktériumok megtelepedésének.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük